Здравейте, Вашият Crazy Love (1987) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Crazy Love (1987)

Сценарият е създаден по произведения на Чарлз Буковски, като самият той определя тази адаптация като най-близка до духа на творбите му. Филмът се състои от три части, описващи три нощи от детството, юношеството и младостта на Хари Вос (в различните възрасти Geert Hunaerts и Josse De Pauw). Когато е на 12 години, Хари гледа в киното приказка за принцеса, спасена от лапите на злодей от принц на бял кон и си създава романтична и наивна представа за любовта, която в последствие е разбита от по-голям негов приятел. На 19 години Хари е пъпчив юноша, страдащ от несподелена любов, с когото никой не иска да танцува на бала на випуска, заради външността му. А на 33 години той е алкохолик-самоубиец, за когото едно мъртво момиче се оказва по-хубаво от всички живи…

DOWNLOAD FILM Crazy Love (1987)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Crazy Love (1987). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.