Здравейте, Вашият Той, тя и Зи (1972) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Той, тя и Зи (1972)

Въпреки че са хванати в капана на брак, който с всеки ден става все по-неприятен, Зи (Елизабет Тейлър) и заможният архитект Робърт Блейкли (Майкъл Кейн) все още делят една къща, макар и не една спалня. Ексцентричната светска дама Гладис (Маргарет Лейтън) запознава двойката с младата и елегантна Стела (Сузана Йорк), която е дизайнер на рокли и има свой собствен бутик. Скоро двамата с Робърт стават любовници. Зи е решена да не изгуби съпруга си и в пристъп на безумна и безмилостна ревност се изправя лице в лице със Стела и се опитва да я убеди, че двамата с Робърт се радват на страстен и щастлив брак. Това не постига желания ефект и Зи прави опит за самоубийство. Когато и това се оказва безрезултатно, хитрата Зи взема крайна мярка – посещава Стела за последен път и прави така, че Робърт със сигурност никога повече няма да се опита да я напусне.

DOWNLOAD FILM Той, тя и Зи (1972)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Той, тя и Зи (1972). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.