Здравейте, Вашият Тайните на Коза Ностра (1972) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Тайните на Коза Ностра (1972)

Цели 30 години Джо Валачи е бил послушен войник от нюйоркската мафия и на нейния кръстник, печално известния гангстер Вито Дженовезе. Започнал с дребни, улични кражби, в края на дългата си кариера Валачи стига до личен шофьор на Дженовезе. Попадайки в затвора, той решава да приключи с миналото и да разкаже всичко, което знае за вътрешната структура на Коза Ностра. След като е осъден на смърт от бившия си шеф, срещу награда от 100 000 долара, Валачи разбира, че е късно да отстъпва и пред потресените слушатели се излива истински поток от кръв – безкрайни гангстерски войни, отстраняване на конкуренти, екзекуции на провинили се, ужасяващи убийства, извършени с невероятна жестокост.

DOWNLOAD FILM Тайните на Коза Ностра (1972)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Тайните на Коза Ностра (1972). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.