Здравейте, Вашият Превземането на Бевърли Хилс (1991) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Превземането на Бевърли Хилс (1991)

Дръжте си здраво чековата книжка и бягайте! Бевърли Хилс избухва на екрана, в най-динамичното и изпълнено с действие приключение, което е по-опасно от автомобилно състезание.
“Кен Уол” е в ролята на футболната звезда Бумър Хейс, който трябва да се изправи срещу съперник от нов за него вид – милиардерът Робърт Мастерсън “Робърт Дейви”, опитващ се да осъществи най-необичайния финансов удар в живота си чрез пусната от него мълва за токсично заразяване, от което най-богатия град на Америка се евакуира за броени мигове. Милиарди чакат някой да ги вземе! В играта се включва и новата приятелка на Бумър – Лаура, която е затворена в евакуационния център на Мастерсън. Това прелива чашата на търпението и Бумър се заема сериозно със случая. Той се съюзява с ченгето-ренегат Ед Келвин и Бъвърли Хилс направо експлоадира.

DOWNLOAD FILM Превземането на Бевърли Хилс (1991)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Превземането на Бевърли Хилс (1991). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.