Здравейте, Вашият Новите центуриони (1972) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Новите центуриони (1972)

Група млади полицаи започват да патрулират по улиците на Лос Анджелес. Един от тези полицаи е новобранеца Рой Фелър – наскоро завършил право млад мъж, който бива прикрепен към патрулиращия ветеран Килвински. Въпреки много възможности Килвински никога не е предавал значката си и винаги е бил честно ченге. Фелър много бързо се сприятелява с по-възрастния си партньор и двамата се превръщат в успешен тандем. С течение на времето обаче, полицейските задължения започват да оказват негативно влияние на Фелър и той постепенно изгубва връзката със семейството и приятелите си. Не след дълго, Килвински се пенсионира и младия му партньор започва да пропада в капана на алкохола и самосъжалението. Съпругата му го напуска и приятелите му не искат да имат нищо общо с него. Точно когато всичко в живота на Фелър изглежда най-отчайващо се намесва съдбата.

DOWNLOAD FILM Новите центуриони (1972)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Новите центуриони (1972). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.