Здравейте, Вашият Не без дъщеря ми (1991) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Не без дъщеря ми (1991)

Двукратната носителка на Оскар Сали Фийлд прибавя още една силна роля към своята галерия от забележителни героини. В завладяващата история за страх и избавление “Не без дъщеря ми”, тя играе американската туристка Бети Махмуди. Бети е дошла в Близкия Изток заедно с дъщеря си и съпруга си Муди на гости на неговите родители. Но скоро изплува ужасяващата истина за тяхната “ваканция”. Муди категорично не позволява семейството му да се върне обратно в Америка. Бети може да се прибере, отсича той, но дъщеря им трябва да остане. Вековните предразсъдъци на местните жители, както и деспотизмът на полицията, са само част от ужасите, пред които се изправя Бети. Чужденка в непозната страна, Бети няма нито пари, нито приятели, нито права. Но има несломима воля. В една враждебна държава, където дори най-малкото невнимание може да є струва живота тя прави отчаян опит да избяга заедно със своето дете. Съдбата є, смелостта є и нейният неочакван триумф са незабравими.

Duration: 115

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.3

DOWNLOAD FILM Не без дъщеря ми (1991)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Не без дъщеря ми (1991). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.