Здравейте, Вашият Морис (1987) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Морис (1987)

Преди Първата световна война хомосексуалността във Великобритания все още е престъпление, което се наказва със затвор. Морис (Джеймс Уилби) се наслаждава на безгрижните си студентски години в Кембридж, когато едно признание на най-близкия му приятел Клайв (Хю Грант) го изправя пред сериозна дилема. Обяснението в любов, което получава от Клайв, първоначално го изпълва с отвращение, но по-късно решава да отвърне на чувствата на приятеля си. Клайв обаче иска отношенията им да си останат платонични, защото се страхува че консумирането на връзката може да провали бъдещето и на двамата. Скоро младежът решава да действа според наложените от обществото правила и да се ожени. За Морис това е съкрушителен удар. Скоро обаче той намира любовта в лицето на Скъдър – млад мъж, който се грижи за дивеча в имението на Клайв.

DOWNLOAD FILM Морис (1987)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Морис (1987). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.