Здравейте, Вашият Майстора и Маргарита (1972) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Майстора и Маргарита (1972)

Филмът е сниман по съкратения , журнален вариант на романа. Затова и може да се каже, че е снет по мотиви на романа. Във връзка с това филмът е приет враждебно, а многобройните фенове на творчеството на писателя възразяват убедено, че не такава е “Маргарита”, не такъв е “Майстора” и още много такива твърдения… Даже и прекрасната музика на маестро Мориконе предизвиква гневни изблици.
Но и най-яростните критици на филма са принудени да признаят редица положителни моменти в него: Москва от 30-те години се оказа изненадващо “такава” (филма е заснет в Сърбия, в Белград), със зимна Москва, а не през лятото, както в романа. Изненадващо авторите на филма успяват да предадат атмосферата на Москва през тези години, атмосферата на липса на свобода, в която е невъзможно да се живее, нито да се създаде талантлив човек. Много красива Маргарита, много добър актьор, играещ Майстора, много успешни естетически сцени.

DOWNLOAD FILM Майстора и Маргарита (1972)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Майстора и Маргарита (1972). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.