Здравейте, Вашият Къдравата Сю (1991) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Къдравата Сю (1991)

Бил е и пазителят на сладката мъничка Къдрава Сю (Алисън Портър) – неустоима красавица, в чийто образ са съчетани най-добрите черти на класически детски героини като мюзикъл-героинята малкото сираче Ани и Ади Логинс, изиграна превъзходно от Тейтъм О’Нийл в “Хартиена луна” на Питър Богданович. Бил и Къдравата Сю са перфектния тандем мошеници, прилагащи изпитаните си номера най-вече когато имат нужда от пари за храна. При случайна катастрофа пострадалата чикагска адвокатка Грей Елисън (Кели Линч) остава с впечатление, че сблъсъкът е станал по нейна вина. Тя кани на вечеря двамата несретници, преди нейният ревнив приятел Уолтър Маккормик (Джон Гец) да дойде да я прибере. Но на следващата сутрин тя наистина блъска с колата си Бил – резултатът е, че този път тя приютява двамата в дома си. Тя така се привързва към малката Сю, че скоро дори се влюбва в Бил и нещата почти потичат по мед и масло, докато отритнатият Уолтър не решава да алармира властите за безпризорното дете.

DOWNLOAD FILM Къдравата Сю (1991)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Къдравата Сю (1991). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.