Здравейте, Вашият Криле на желанието (1987) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Криле на желанието (1987)

Невидими, ангелите Дамиел и Касиел се запознават с обитателите на Берлин, чиито най-съкровени мисли могат да слушат. В цирка Дамиел наблюдава акробатката на трапец Марион. Ангелите посещават снимачна площадка, където Питър Фолк се снима във филм. Фолк усеща присъствието на Дамиел; говори му, препоръчвайки му радостта на чувствата. Дамиел казва на Касиел, че е решил да стане човек, и влиза в материалния свят. Питър Фолк споделя, че и той е бивш ангел. Дамион се присъединява към Марион в рок-клуб, където свири Ник Кейв. Тя произнася монолог, преди да се отдаде на целувката му. Касиел наблюдава как те започват живота си заедно. НАГРАДИ И НОМИНАЦИИ Кан ’87 – Най-добър режисьор Европейски филмови награди ’88 – Най-добър актьор в поддържаща роля (Курт Бойс), най-добър режисьор Сао Пауло ’88 – Наградата на публиката

DOWNLOAD FILM Криле на желанието (1987)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Криле на желанието (1987). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.