Здравейте, Вашият Корабокрушенци (1990) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Корабокрушенци (1990)

Средата на 19 век. Хаакон Хааконсен не иска да наследи професията на баща си, но когато старият норвежки моряк се връща вкъщи с лошо ранен крак, семейството настоява Хаакон да стане част от екипажа на британски кораб. Той се научава на тежката работа и е добре приет от останалите моряци. Нещата се променят, когато лейтенант Джон Мерик идва на кораба, за да се грижи за сигурността по време на дълго пътешествие до Сидни и Калкута през води, в които върлуват пирати. Хаакон не вярва на Мерик, след като открива неговия запас от скрити оръжия, и е напълно прав – Мерик убива капитана на кораба. Неочаквано обаче корабът се разбива в скала и Хаакон се озовава на остров, където открива пиратско съкровище и оръжия…

DOWNLOAD FILM Корабокрушенци (1990)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Корабокрушенци (1990). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.