Здравейте, Вашият Кларънс (1990) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Кларънс (1990)

Кларънс Одбоди (Робърт Карадайн – Django Unchained, Lizzy McGuire) се завръща в този филм от 1990 година, озовавайки се в един съвършено различен свят, сред едно коренно променено поколение. Кларънс и неговият началник са пенсионери, които не са на служба от дълги години, но са призовани отново на работа поради внезапен недостиг на персонал в ангелските редици, за да предотвратят трагедия с момиче, което след като е срещнало много трудности в живота, е на път да направи непоправима грешка. Отначало момичето се отнася към Кларънс със снизхождение и недоверие. Но, Кларънс овладява реакцията си и с помощта на своя началник отвежда момичето в бъдещето, за да види как ще изглежда той, ако тя реши да отнеме живота си.

DOWNLOAD FILM Кларънс (1990)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Кларънс (1990). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.