Здравейте, Вашият Животът и времената на съдията Рой Бийн (1972) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Животът и времената на съдията Рой Бийн (1972)

Имало е такъв съдия Рой Бийн. Някъде го наричат “комично-успокоителна фигура в историята на Тексас”, а ние разбираме с какво е привлекателна неговата бандитска, пъстра кариера (разказана тук със смесване на факти и безсрамно въображение), за да се покаже фолклора на Северна Америка и да се възхвали непокорният здрав дух на нейните пионери; в същото време – да се превърне в бурлеска най-успешната от американските машини за митове – уестърна. Главният недостатък е, че Бийн не успява да се придобие епическите качества на един от “скромните и непобедими” основоположници на американската гордост и мъжество, той не се издига над кавгаджийството и ексцентричността и не е лесно да му се възхищаваме – дори накрая, когато като пародия на един от четиримата конника на Апокалипсиса се връща в Лангтри, за да спаси дъщеря си и да защити кръчмата “Джърси Лили”. Дали наистина това е идеалната роля за Пол Нюман?

DOWNLOAD FILM Животът и времената на съдията Рой Бийн (1972)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Животът и времената на съдията Рой Бийн (1972). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.