Здравейте, Вашият Далеч от Розенхайм (1987) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Далеч от Розенхайм (1987)

След като се скарва със съпруга си по време на почивката им в Калифорния, Жасмин от баварския град Розенхайм се оказва сама на пуст път. Тя няма друг избор, освен да отседне в мотел, който се намира до кафене “Багдад”. Собственик е Бренда, която чрез постоянното си мрънкане е успяла да изгони своя съпруг, поемайки сама бизнеса. Бренда няма доверие на гостите си, а усещането й се засилва още повече, когато Жасмин започва да помага и се сприятелява с децата й, както и със странните хора, които са отседнали в мотела или работят в кафенето. Сред тях са пенсиониран художник, работил в Холивуд, и ням татуист. НАГРАДИ И НОМИНАЦИИ Оскар ’89 – Номинация за най-добра песен Сезар ’89 – Най-добър чуждестранен филм

DOWNLOAD FILM Далеч от Розенхайм (1987)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Далеч от Розенхайм (1987). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.