Здравейте, Вашият Годината, в която се развали гласът ми (1987) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Годината, в която се развали гласът ми (1987)

Историята на филма е базирана на детството на режисьора Джон Дюган. Действието е ситуирано в провинциалните райони на Австралия през 1962-ра година, а в центъра на сюжета е младо момче на име Дани Емблинг. Неговата най-добра приятелка и първа любов е с няколко години по-голямата Фрея Олсън, която обаче постепенно започва да се отчуждава от него. Сърцето на Дани е разбито когато той с изненада открива, че Фрея е започнала да се среща с популярен играч на ръгби. Младото момче осъзнава, че момичето на мечтите му е вече пораснало и просто следва женския си инстинкт, но въпреки това за него е трудно да приеме тези факти. Твърдo решен да направи нещо по въпроса Дани слага началото на серия от неочаквани събития, които променят не само неговия живот, но и живота на всички около него.

DOWNLOAD FILM Годината, в която се развали гласът ми (1987)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Годината, в която се развали гласът ми (1987). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.