Здравейте, Вашият В разгара на сезона (1987) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

В разгара на сезона (1987)

Катрин е британска фотографка, която живее спокоен и идиличен живот с дъщеря си на остров Родос. Когато млад местен решава да насърчи туризма, миналото на Катрин отново се връща. Филмът проследява живота на девет различни герои. Катрин и съпругът й Патрик живеят в малко градче на гръцкия остров Родос, заедно с 13-годишната си дъщеря Клое. Въпреки че Кат и Патрик са разделени, те те делят един дом. Тя е фотограф, а той – скулптор. Катрин обаче има нужда от пари и опитва да продаде антична ваза, подарена й преди много години от възрастен преподавател по история на изкуствата на име Базил, който й идва на гости на острова. Приятелката й Пинелъпи приема туристите като врагове и постоянно спори със сина си Яни, който се опитва да развие туризма в района. Рик пък е англичанин, който се влюбва в Катрин, въпреки че е женен за Каръл. Самата Катрин е най-щастлива от появата на Константинис – богат американец от гръцки произход, готов да купи вазата й.

DOWNLOAD FILM В разгара на сезона (1987)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма В разгара на сезона (1987). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.