Здравейте, Вашият Ви Ай: Жената – детектив (1991) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Ви Ай: Жената – детектив (1991)

Катлийн Търнър / Войната на семейство Роуз, Романс за Камъка/ изпълнява ролята на Ви Ай Варшавски, цапната в устата и сексапилна частна детективка в Чикаго, която знае как да използва своите две най-смъртоносни оръжия – завладяващ чар и перфектен професионализъм. Когато е наета от 13-годишната дъщеря на убита бивша хокейна звезда, Ви Ай е въвлечена в изпълнен с напрегнати ситуации трилър, в който са замесени пари, убийство и най-известните злодеи във ветровития град. Този път тя трябва да впрегне всичките си сили, за да открие и да надхитри главните заподозрени. Спечелила висока оценка за вдъхновеното си изпълнение, Катлийн Търнър е просто неустоима в ролята на умна и сексапилна детективка. Във “Ви Ай Варшавски” Катлийн Търнър е в ролята на Виктория, която живее в Чикаго и работи като частен детектив. Заради своя приятел тя се съгласява да стане детегледачка. Скоро обаче приятелят й е убит.

DOWNLOAD FILM Ви Ай: Жената – детектив (1991)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Ви Ай: Жената – детектив (1991). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.