Здравейте, Вашият Високият рус мъж с черната обувка (1972) Филм ще бъде отключен в секунди остават. Моля, регистрирайте се безплатно в бутона по-долу, за да отключите вашите филми, без да чакате.

Turn off light Favorite Comments (0) Download

Високият рус мъж с черната обувка (1972)

Франсоа Перен (Пиер Ришар) е обикновен цигулар, който съвсем неволно става пионка в борбата за власт между шефовете на френските тайни служби. Полковник Тулуз решава да “подхлъзне” своя свръхамбициозен заместник Милан, като го баламосва, че един съвсем случаен мухльо-музикант е страшно опасен суперагент. Жертвата се оказва Перен, който е малко отнесен и изобщо не подозира, че става обект на наблюдение за спецслужбите. Милан е абсолютно сигурен, че си има работа с професионалист, защото Перен се държи твърде заблуждаващо и фриволно. Франсоа пък си има свои проблеми. Завързва се интрига с жената на най-добрия му приятел. (В ролята на Кристин е Мирей Дарк, една от съпругите на Ален Делон). Популярността на комедията е толкова голяма, че продължението е факт само две години по-късно – “Le Retour du Grand Blond” (“Завръщането на високия рус мъж”).

DOWNLOAD FILM Високият рус мъж с черната обувка (1972)


Щракнете върху бутона по-долу, за да изтеглите филма Високият рус мъж с черната обувка (1972). Изберете най-бързия сървър за изтегляне по ваш избор.